Tupu mutunga is van start!

Ik ben nu begonnen met mijn bedrijf, tupu mutunga geheten. Dit komt uit het Maori en vertaalt naar “onbegrensde groei”. Ik wil graag mensen helpen te groeien en zich te ontwikkelen. Door mensen te laten zien dat zij zelf de verborgen schat van groei zijn, kunnen zij in hun kracht komen. Ik bied een nieuw en ander perspectief!

Ik nodig iedereen uit mijn nieuwe website te bezoeken. Als je iets ziet wat je interesseert hoor ik dat graag van jou.

Huib van Santen

Ik geloof dat innovatie in elke organisatie zelf te vinden is. Door de mensen te helpen anders naar hun werkzaamheden en functie te kijken kan je creativiteit ontsluiten. Dit geldt zowel voor innovatieve ideeën als het draagvlak binnen de organisatie om deze ideeën tot uitvoer te brengen. Volgens mij moet je op twee aspecten inzetten: motivatie en communicatie. Als je mensen gemotiveerd zijn en in staat zijn effectief samen te werken, gaan mooie dingen ontstaan. En voor de manager, om aansluiting te krijgen met je mensen, moet je ze begrijpen. Wat ze doen en waarom ze het doen. Het mooiste is als het waarom van je mensen ook het waarom van je organisatie is (en andersom). Mijn passie ligt bij de mensen, ze te helpen verder te komen, geluk te vinden en plezier te hebben. Om ze uit te dagen en te verlokken om verder te komen dan ze dachten ooit te kunnen komen. En dat is waar ik mij voor in wil zetten. Ik heb de ervaring en inhoud om op alle disciplines te kunnen schakelen, verbindingen te leggen die nog niet gelegd zijn en de vragen te stellen die tot nieuwe initiatieven leiden. Ik heb, nadat ik de top in mijn professie heb bereikt, geconstateerd dat ik mij wil richten op het verbeteren van de wereld. Bouwend vanuit mijn achtergrond en gericht op de kracht van mensen. Ook daarom ben ik als vrijwillige buurtbemiddelaar werkzaam.

Dit bericht heeft één reactie

  1. Peter van Hoek

    Hoi Huib, wat een mooie en duidelijke website. Ik ga je zeker bellen.

Geef een reactie