Coaching

Coaching

Een coach heb je nodig om je te helpen anders naar jouw leven te kijken. Dat biedt opgaven op persoonlijk niveau, een zakelijke uitdaging of een intermenselijk probleem.

Ik ben als coach de katalysator van jouw gesprek met jezelf. Als je er niet overtuigd bent dat de oplossing in jezelf is verstopt en extern wil zoeken, zal ik je niet kunnen helpen.  Als je jezelf echter als een bron van creativiteit en kennis beschouwd en deze bron optimaal wil benutten, kan ik je verder helpen.

We gaan dan eerst de goede vraagstelling vinden. Door de basisvraag te onderzoeken, komen er vanzelf alternatieve oplossingen zich aandienen. Tegen de dichte deuren ben je al aan gelopen. Wij gaan de open deuren vinden.

En waarom bij mij?

Ik ben in staat de noodzakelijke vragen te stellen. Ik ervaar jou en daardoor kan ik mijzelf in jou verplaatsen. En omdat ik jouw ballast niet heb, zoals jouw achtergrond, overtuigingen en angsten, kan ik gebieden verkennen die voor jou niet ontsloten zijn. Jijzelf bent je eerste drempel. Ik help je over deze heen te stappen en jezelf beter leren kennen.

Een nieuw perspectief en persoonlijke groei is wat ik je kan bieden.