Persoonlijke Effectiviteit

Persoonlijke Effectiviteit

Je komt elke dag tijd te kort om de zaken die je gedaan wil hebben voor elkaar te krijgen. Je gaat rennend van afspraak naar afspraak en e-mails blijven onbeantwoord. Er blijven acties liggen en kansen worden niet benut! Konden er maar meer uren in een dag zitten. Hoe krijg je het allemaal georganiseerd?

De training Persoonlijke Effectiviteit is gericht op direct stappen te kunnen nemen om het wat makkelijker te krijgen en daarmee tijd vrij te maken. Het gaat dan met name om het zo genoemde “laaghangend fruit”. Eenvoudige tips en gedrag om effectief met je tijd en energie om te gaan. Onderwerpen die behandeld worden zijn een effectiever tijdgebruik, verhoging van kwaliteit, meer en beter overzicht hebben in hoe daadwerkelijk effectief te functioneren.

Ik ga je leren om slimmer met je agenda om te gaan, deze intensiever te gebruiken en als effectief instrument in te zetten. Vervolgens bied ik je nieuwe inzichten in het communicatiemiddel e-mail. Hoe ga je voorkomen dat jouw mailbox volloopt en je het overzicht kwijt raakt. En hoe het zo je organiseert dat e-mail jouw leven niet gaat overnemen.

Daarnaast leer je eenvoudige strategieën om vergaderingen effectief te organiseren, te leiden en te benutten waar ze werkelijk voor bedoeld zijn. Vervolgens introduceer ik je tot een andere benadering van communicatie. Je gaat leren waarom de gemiddelde communicatie zoveel problemen veroorzaakt en wat je kan doen om dat op te lossen.

Tijdsbeslag: 1 halve dag / prijs: € 199,- excl. btw. Syllabus training Persoonlijke Effectiviteit