Communicatie

Communicatie

Je hebt gemerkt dat je communicatie niet optimaal is en krijgt daar negatieve feedback over. Je wil nu effectiever gaan communiceren.

Ik leer je je communicatie aan te passen aan jouw ontvanger. Je zal merken dat je gemakkelijk gesprekken kan voeren. Ongemakkelijke stiltes behoren tot het verleden. Maar we gaan verder: je zal leren de vorm en inhoud van elkaar te gaan onderscheiden. Waardoor je jouw emotionele reactie kan aanpassen. Boos worden naar aanleiding van wat iemand zegt, zal tot het verleden gaan behoren.

Je leert hoe om te gaan met kritiek en feedback, waar weerstand vandaan komt en hoe met deze om te gaan. Hoe je meer uit een gesprek kan halen. Je wordt je bewust van de kansen en beperkingen van je eigen brein. Waar kansen liggen om meer uit jezelf te halen en welke valkuilen verscholen zitten. En ook leer je om anders om te gaan met fouten (van jezelf en anderen).

Anderen zullen verrast zullen zijn door jouw nieuwe benadering. Je gaat beter begrepen worden en kan jouw boodschap beter overbrengen. Je gaat communicatie als kans zien en niet een drempel.

Tijdsbeslag: 1 halve dag / prijs: € 199,-. Syllabus Communicatie training