Ben jij een goede manager?

Ben jij een goede manager?

Je kent jouw teamleden, jouw mensen. Jij wil weten wat hen beweegt, waarom zij jou hun energie en toewijding geven. En dus ben jij in staat om alle voornamen op te noemen van hun kinderen en hun partner…

Nee?

Als jij niet de moeite neemt hen te leren kennen en de meest belangrijke aspecten van hun leven te benoemen, waarom zouden zij dat stukje extra willen geven? En je weet dat zonder dat stukje extra, jouw team nooit meer kan bereiken dan een zesje. En je wilt excelleren, groeien, het beter doen, meer bieden!

Waar zou dat aan liggen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.